24SEDAM PANČEVO Nagrađeni najuspešniji učenici grada

04.11.2021

17:31

0

Autor: 24sedam

Članica Gradskog veća je čestitala najboljim učenicima na ostvarenom uspehu i poželela im je mnogo sreće u daljem radu

24SEDAM PANČEVO Nagrađeni najuspešniji učenici grada
Pančevo učenici1 - Copyright Opština Pančevo

Tatjana Božić, članica Gradskog veća grada Pančeva zadužena za obrazovanje i Dragoljub Cucić, direktor Regionalnog centra za talente „Mihajlo Pupin“ uručili su, povodom Dana grada 8. novembra, nagrade najuspešnijim učenicima grada Pančeva u školskoj 2020/21. godini, koji su ostvarili odlične rezultate na republičkim i međunarodnim takmičenjima.

Članica Gradskog veća je čestitala najboljim učenicima na ostvarenom uspehu i poželela im je mnogo sreće u daljem radu:

Opština Pančevo
 

- Ove godine 96 učenika je ostvarilo značajne rezultate. Reč je o prvim, drugim i trećim mestima na republičkim i međunarodnim takmičenjima iz matematike, fizike, srpskog i engleskog jezika, istorije, informatike, ali po prvi put, ove godine, imamo i nagrađene učenike iz oblasti muzike i baleta. Grad je odvojio sredstva za ovu namenu u iznosu od 609 hiljada dinara. Međutim, to nije jedino što grad izdvaja za talentovane učenike, ali i sve učenike ovoga grada. Trudimo se da školama obezbedimo savremena učila, da podstaknemo kreativno učenje i na taj način motivišemo učenike da nastave sa učenjem i kod kuće i u Regionalnom centru za talente, kako bi naravno na kraju stigli do ovakvih uspeha.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta opštine Pančevo. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike