Zvezdin napad sve jači, mladi Crnogorac se ne plaši konkurencije!

06.07.2021

09:49

0

Golovi su proizvod truda i rada

Zvezdin napad sve jači, mladi Crnogorac se ne plaši konkurencije!
Copyright Nikola Krstović, MN Press

Crvena zvezda uveliko igra kontrolne mečeve na pripremama, pošto je tim skoro kompletiran. U poslednjem je savladan rumunski Arđeš 3:0, a mladi Nikola Krstović je postigao dva gola. 

On je rekao da su ti golovi “nagrada za trud” na treninzima. 

– Ušli smo odlično u meč, poveli u pravo vreme i onda utakmicu priveli kraju kako smo želeli. Imali smo dobre prilike koje možda nismo iskoristili u prvom poluvremenu, ali u nastavku jesmo. Bilo je baš teško, mnogo se radi i svi smo iscrpljeni. Komentarisali smo mi koji smo ušli u drugom poluvremenu da smo baš umorni, ali to je normalno za pripreme. Golovi su došli, jer se moj rad i trud isplaćuju. Saigrači mi mnogo pomažu, daju mi dobre lopte i drago mi je što sam pogađao. Gol posvećujem dragoj osobi i mojoj porodici – rekao je Krstović za sajt kluba. 

 Iako kipi od samopouzdanja, golovi nikako ne mogu da budu na odmet mladom napadaču. 

 – Imam samopouzdanje uvek, ali naravno da pogoci znače. Ovo je još viši nivo. Mislim da će ovo biti dobra sezona što se mene tiče. Želim da odigram što više utakmica, postignem mnogo pogodaka i pomognem ekipi u ostvarivanju ciljeva – podvukao je Krstović. 

Konkurencija u napadu postaje sve jača. Osim mladog Krstovića, Zvezda je dovela Loi Dionija na jednogodišnju pozajmicu. U januaru stiže Ohi Omojiužanfo, kom će tada isteći ugovor sa Moldeom. Tu je, naravno, i Milan Pavkov, Zvezdin adut u velikim utakmicama.  

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike