Lakši trening: Zvezdina trojka, Krstović se opasno nameće sa dva gola, vratio se Krstičić

05.07.2021

17:17 >> 17:37

0

Za četvrtak zakazana provera sa Šturmom

Lakši trening: Zvezdina trojka, Krstović se opasno nameće sa dva gola, vratio se Krstičić
Copyright Nikola Krstović, MN Press

Crvena zvezda je upisala novu pobedu na pripremama u Austriji. Posle GAK-a (4:0) i Arisa (2:1), ekipa Dejana Stankovića je savladala i rumunski Arđes. Golove u pobedi (3:0) nad rumunskim timom dali su Veljko Nikolić i Nikola Krstović.

Crveno-beli su meč počeli u sledećoj postavi: Borjan, Bakajoko, Degenek, Eraković, Rodić, Sanogo, Nikolić, Kanga, Falko, Gavrić, Pavkov, bez Kataija, Ivanića i Bena. Na terenu je ponovo u crveno-belom dresu.

Vodeći gol viđen je već u 14. minutu. Sa desne strane, Bakajoko je poslao loptu, ona je zakačila Kangu, ali je ona ipak došla do Nikolića. Imao je vremena da se namesti, a zatim sa desetak metara poslao loptu u mrežu.

Golmanu i kapitenu Zvezde Borjanu Rumuni su pripretili prvi put, tek u 27. minutu, ali je reprezentativac Kanade lagano uhvatio loptu. U nastavku meča, pokušavali su i Falko i Eraković, ali bez uspeha.

Na poluvremenu je Stanković menjao, pa su na terenu bili i Stanković, Vukanović i Krstović, a izašli su Kanga, Falko i Pavkov. U 62. minutu, Krstović je povećao prednost srpskog prvaka. Mladi napadač je oduzeo je loptu defanzivcu rumunskog tima i sa ivice kaznenog prostora sjajno pogodio mrežu rivala.

U 68. minutu, imao je i Arđeš priliku, ali je Teles loptu poslao preko gola.

Samo dva minuta kasnije, nova višestruka izmena. Ušli su Gordić, Pankov, Babić, Srnić, Petrović, (povratnik) Krstičić i Lazetić. Teren su napustili Borjan, Bakajoko, Eraković, Rodić, Sanogo, Nikolić i Gavrić.

“Tačku na i” stavio je Krstović koji je sa leve strane dobio loptu od Vukanovića. Sa desetak metara, poslao je loptu, neodbranjivo. Na kraju je i Vukanović pogodio stativu, tako da je ostalo 3:0.

Za četvrtak je zakazana i poslednja provera, protiv Šturma.

Pročitejte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike