Zvezda ostala bez važne karike u stručnom štabu, a posebno poruku ima za Dejana Stankovića

13.06.2021

06:13 >> 08:23

0

Autor: Milan Nastić

Otišao u Švedsku gde će preuzeti Hamarbi

Zvezda ostala bez važne karike u stručnom štabu, a posebno poruku ima za Dejana Stankovića
Copyright MN Press

Crvena zvezda ostala je bez važne karike u stručnom štabu. Naime, redove crveno-belih napustio je Miloš Milojević, jedan od prvi pomoćnika Dejana Stankovića i čoveka koji je bio jedan od najzaslužnijih što je Zvezda osvojila duplu krunu u tek završenoj sezoni.

Milojević bi već sutra trebalo da postane prvi trener Hamarbija iz Švedske, a on se putem društvenih mera zahvalio svima u klubu, a posebno Dejanu Stankoviću.

Pročitajte još

– Zahvalan sam i ponosan na sve igrače i članove stručnog štaba zbog divne saradnje i druženja u poslednjih godinu i po dana. Posebnu zahvalnost dugujem misteru Dejanu Stankoviću što mi je pružio priliku da zajedno sa njim radim u voljenom klubu. Dobri rezultati i dobri ljudi zauvek će ostati u mom srcu. Jedino mi je žao što nisam osetio atmosferu prepune Marakane zbog korone. Ali znamo da su oni bili sa nama – napisao je na Instagramu Miloš Milojević.

Bivši pomoćnik Stankovića otputovao je već u Švedsku, kako bi se priključio ekipi koja je trenutno osma u njihovom prvenstvu.

Inače, Milojević je imao interni dogovor sa Zvezdom, u slučaju da dobije ponudu od Hamarabija ili Malmea, da može da napusti crveno-bele.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike