„Marakana“ se sprema za veliki potpis

04.06.2021

09:15 >> 12:30

0

Autor: Adam Štulić

Crvena zvezda bi uskoro trebalo sve da ozvaniči

„Marakana“ se sprema za veliki potpis
Copyright MN Press

Jedan veliki potpis je pao (Aleksandar Dragović), a sva je prilika da će se na stadionu „Rajko Mitić“ ponovo otvarati šampanjac. Ovoga puta zbog parafa fudbalera koji već nosi opremu srpskog prvaka.

Kako piše portal „Mozzart sport“, Aleksandar Katai bi u najkraćem roku trebalo da potpiše novi ugovor sa Crvenom zvezdom, koji će važiti do 2024. godine.

Beogradski portal navodi da je iskusni ofanzivac imao želju da posle odigranih kvalifikacija karijeru nastavi u Aziji, ali da su čelnici kluba iz Ljutice Bogdana uspeli da ga nagovore da promeni odluku i ostane na Topčiderskom brdu, tako što su ga stavili u društvo najplaćenijih igrača tima s godišnjom platom od 600.000 evra.

Katai je u sezoni za nama bio jedan od ključnih igrača u ekipi Dejana Stankovića. Pogotovo u pohodu na zimovanje u Evropi i dvomeč s velikim Milanom. I pored toga što je zbog zdravstvenih problema morao da miruje skoro tri meseca, potencijalni srpski reprezentativac je odigrao 34 meča i postigao 17 golova, uz devet asistencija.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzart sport

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike