Zvezda i Falko imaju dogovor, Zvezda i Leće još ne: Tri prepreke stoje na putu

23.01.2021

12:40

0

Autor: Adam Štulić

Uticajni italijanski insajder Đanluka di Marcio donosi nove detalje pregovora

Zvezda i Falko imaju dogovor, Zvezda i Leće još ne: Tri prepreke stoje na putu
Copyright Profimedia

Iako su se nedavno pojavile informacije da je transfer završen, rukovodstvo Crvene zvezde još nije odobrovoljilo čelnike Lećea da daju zeleno svetlo za prelazak Falka na stadion “Rajko Mitić”.

Kako piše uticajni italijanski “insajder” Đanluka di Marcio, crveno-beli su dogovorili skoro sve detalje saradnje sa fudbalerom, ali na putu sporazuma sa Lećeom, prema njegovim saznanjima, stoje tri prepreke.

Prvi je taj što srpski šampion još u pregovorima nije ponudio milion i po evra, što je otkupna klauzula koju je postavio italijanski klub, drugi je dinamika isplate, a treći su bankarske garancije.

Pročitajte još

Di Marcio piše da je fiksni deo Zvezdine ponude još uvek prenizak za čelnike Lećea, kojima se ne dopada ni to što crveno-beli ofanzivca žele da plate u tri rate, kao ni to što klub iz Ljutice Bogdana nije dostavio bankarske garancije, što je preduslov da se razgovara o plaćanju u više rata.

Di Marcio dalje navodi da su Zvezda i Falko postigli dogovor o visini primanja koje bi fudbaler imao u Beogradu, kao i o dužini trajanja ugovora, uz dodatak da bi sve trebalo da bude odlučeno tokom sledeće nedelje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike