Zvezda dobila moćnog konkurenta u borbi za pojačanja

07.01.2021

16:37 >> 17:01

0

Autor: D. B.

A kada se on umeša u sve - spektakl je zagarantovan

Zvezda dobila moćnog konkurenta u borbi za pojačanja
Copyright Profimedia/ristiano Minichiello/AGF/SIPA

Ako je verovati italijanskim medijima jedan od najmoćnijih ljudi u istoriji fudbala u Italiji, Silvio Berluskoni, mogao bi da poremeti navodne planove Crvene zvezde.

Pročitajte još

Prema pisanju “Gazete delo Sport” čuveni biznismen i političar, nekada vlasnik moćnog Milana, a danas gazda Monce, želi da tokom januarskog prelaznog roka redove svog tima da pojača Simone Ederom, ali i Filipom Falkom, igračima koji su interesantni i Crvenoj zvezdi.

Da tu ima istine potvrđuje i priča italijanskog novinara Đanluke di Marcia koji ima informacije da je Dejan Stanković izuzetno zainteresovan za Edera, ali da napdač Torina preferira da ostane u Italiji.

Ni drugi Italijan koji se nalazi na spisku želja crveno-belih, adut Lećea, Filipe Falko, deluje da nije blizu dolaska na stadion “Rajko Mitić”.

Njegov agent Mario Gifredi tvrdi da njegov klijent, čija je procenjena vrednost po podacima specijalizovanog sajta “Transfermarkt” 5.000.000 evra, ima kvalitet da ponovo zaigra u elitnom rangu (Leće je trenutno drugoligaš).

– On to može. Videćemo koji će tim biti spreman da se kladi na njega. Tržište je otvoreno i videćemo ko će više da rizikuje – objasnio je ovaj agent.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike