Zvezda krenula po Falka, Leće odbilo prvu ponudu s "Marakane"

16.01.2021

20:01 >> 20:06

0

Autor: Adam Štulić

Crveno-belima će biti potrebno više od milion evra za realizaciju posla

Zvezda krenula po Falka, Leće odbilo prvu ponudu s "Marakane"
Copyright Profimedia

Najave i spekulacije dobile su zvaničan karakter. Kako piše dobro upućeni Italijan Đanluka di Marcio, Crvena zvezda je ponudila miliona evra Lećeu za Falka, ali je ta ponuda odbijena.

Kako su nedavno objavili pojedini tamnošnji novinari, “desetka” Lećea će tokom ove zime sigurno promeniti sredinu, ali kako stvari stoje trenutni klub ga neće pustiti ispod 1.5 milona evra, kolika mu je otkupna klauzula.

Pročitajte još

Da li će čelnci Zvezde i Lećea uspeti da se dogovore za nešto manju cifru ili će Italijani insistirati na pomenutoj cifri pokazaće vreme, tek izbor Dejana Stankovića i njegovog stručnog štaba očigledno je pao na Falka, koji može da pokriva pozicije polušpica, lažnog centarfora i samog špica.

Fudbaler koji je ponikao u Bariju, a profesionalnu karijeru počeo u Lećeu, ove sezone je za klub sa stadiona “Via del Mare” zabeležio 11 nastupa. Ipak, poslednji meč je odigrao kraj decembra prošle godine, a u međuvremenu je uglavnom bio van protokola.

Falko se bolje služi levom nogom, odlikuje ga dobra tehnika, izuzetan šut i prekid, a pored Lećea u dosadašnjoj karijeri igrao je i za Bolonju, Ćezenu, Benevento, Peruđu i Peskaru.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike