Zašto je Đokoviću ove godine čudno da igra na završnom Mastersu

16.11.2020

16:29 >> 16:37

0

Autor: Milan Nastić

Prvi reket sveta pričao kako je igrati bez publike

Zašto je Đokoviću ove godine čudno da igra na završnom Mastersu
Copyright Tanjug/AP/ Photo/Frank Augstein)

Novak Đoković posle pobede u prvom kolu završenog Mastersa u Londonu nad Dijegom Švarcmanom izjavio je da mu je čudno što nema publike u dvorani O2.

– Igrao sam tolika finala ovde, baš u ovoj areni, i da se borim za titulu u sjajnoj atmosferi. Moram da istaknem, da mi je malo čudno igrati pred praznim tribinama. Što se tiče meča protiv Švarcmana, početak nije bio baš najbolji, brzo je napravio brejk, ali odmah sam ga vratio. Na moju sreću uspeo sam da napravim još jedan, što mi je bilo dovoljno da osvojim prvi set. U drugom sam nametnuo svoju igru, i stigao do bitne pobede, koja će mi mnogo značiti u nastavku takmičenja. Švarcman je imao svoje šanse, ali kao debitant nije imao svoju najbolju igru – kazao je Đoković.

Nole počistio debitanta na startu Londona

Prvi reket sveta se osvrnuo i na raspored u njegov grupi, napominjući da se do poslednjeg kola neće znati ko će u samo završnicu završnog Mastersa.

– Ovaj format je jedino ovde aktuelan, čak i ako izgubite dva meča u grupi možete da se kvalifikujete i da osvojite turnir. Igrao sam ATP finale toliko godina u ovoj areni, imao sam priliku da igram u sjajnoj atmosferi, ali sada su drugačije okolnosti – zaključio je Novak Đoković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike