Nole počistio debitanta na startu Londona

16.11.2020

15:36 >> 18:03

0

Autor: Milan Nastić

Đoković pobedio Švarcmana sa 2:0

Nole počistio debitanta na startu Londona
Copyright TanjugAP Photo/Frank Augstein)

Novak Đoković uspešno je startovao na završnom Mastersu u Londu. Prvi reket sveta je pobedio Dijega Švarcmana rezultatom 2:0 (6:3, 6:1) za sat i 15 minuta, što će mu mnogo značiti u nastavku turnira.

Pogotovo kad se zna da nije bio toliko uspešan u Beču gde je poražen u četvrfinalu od Italijana Lorenca Sonega.

Nekako je u tom meču bio nezaintersovan, i čini se kao da se opustio zbog toga što je obezbedio prvo mesto na kraju sezone, što mu je bio i cilj. Zanimljivo da je Novak, kao i prošle godine savladao debitanta, prošle sezone to je bio Mateo Beretini, ove Švarcman.

Nadal priznao o čemu ne sme da priča sa Novakom

I pored toga, srpski teniser, je uspeo da stigne do prvog seta, mada nije bilo lako. U prvim gemovima, nije bilo brejka, a prvi je do njega stigao Švarcam pri rezultatu 2:2. Međutim, najbolji teniser na svetu, odmah pravi ribrejk. Odlučujući je bio sedmi gejm, koji je priopaoi našem igraču, što mu je bilo dovoljno da lako privede set u svoju korist sa 6:3

Po čemu je Srbin ubedljivo najbolji u Londonu

Novak je nastavio u visokom ritmu i u drugom setu, već u prvom gemu je napravio brejk, i već tada dao do znanja Švarcmanu da ga zanima samo trijumf.

Posle toga je lako stigao i do drugog brejka, što je već tada bio znak da će Novak Đoković stići do pobede na startu Londona.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike