Poslednja vest iz Madrida: Real se predao – nemoguće je ovog leta!

21.08.2021

17:17 >> 17:33

0

Autor: Adam Štulić

Fitilj je ugašen, bomba će da sačeka barem još godinu dana

Poslednja vest iz Madrida: Real se predao – nemoguće je ovog leta!
Copyright Tanjug/AP Photo/Francois Mori

Poslednja vest iz Madrida razočaraće sve navijače Reala. Čelnici „kraljevskog kluba” su se predali i poručili – nemoguće je dovesti Mbapea ovog leta!

„Kadena kope“ je u subotu, tokom emisije „Game time“ ekskluzivno objavila:

– Real Madrid smatra da je gotovo nemoguće potpisati Kilijana Mbapea ovog leta, dok o pokušaju angažovanja Halanda i ne razmišljaju zbog provizija koje bi tražio kontroverzni menadžer Mino Rajola – objavila je “Kadena Kope”.

Dugo su Madriđani i francuski superstar flertovali poslednjih meseci. Još pre početka prvenstva Evrope, kada je postalo izvesno da Mbape neće pristati da potpiše novi ugovor sa “svecima”, krenulo se sa spekulacijama da je prelazak na “Santijago Bernabeu” gotova stvar, da bi cela priča kulminaciju dobila u danima kada su u Parizu predstavljali Lea Mesija.

Iako su prebogati vlasnici PSŽ danima uveravali da angažovanje argentinskog superstara nema nikakve veze sa statusom Mbapea, mnogi su bili ubeđeni da Parižani finansijski neće moći da izdrže toliki broj zvezda i da je prodaja francuskog reprezentativca, posle svega, sasvim logičan potez, s obzirom da već u januaru može da potpiše predugovor s budućim klubom, koji bi ga narednog leta dobio bez centa obeštećenja.

Pročitajte još

Igrali su Madriđani poslednjih dana razne psihološke igrice sa kolegama iz Pariza, koji očigledno nisu podlegli pritisku i, barem zasad, dobili bitku. Da li će dobiti i “rat” potpuno je neizvesno, ali svakako može da ih raduje to što su dobili još nekoliko meseci fore da ubede naslednika Mesija i Ronalda na fudbalskom tronu da mu je budućnost na “Parku prinčeva”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike