Vest iz Turske koju su navijači Partizana čekali sa nestrpljenjem (video)

25.01.2021

14:32 >> 15:59

0

Autor: D. B.

Crno-beli igraju pripremni meč protiv ukrajinske Desne

Vest iz Turske koju su navijači Partizana čekali sa nestrpljenjem (video)
Copyright Promo/FK Partizan

Uspešna provera za fudbalere Partizana u Turskoj. Tim Aleksandra Stanojevića savladao je Desnu, trećeplasirani tim šampionata Ukrajine sa 1:0 (0:0).

Jedini gol na meču delo je Žana Kristofa Bajbeka i to je ono što sigurno raduje sve navijače crno-belih. Napadač koji se od dolaska u Humsku mučio sa povredama, pa praktično nije ni imao šansu da pokaže zbog čega je nekada nosio dres i Pari Sen Žermena pogodio je u 55. minutu utakmice.

Bila je to akcija u kojoj mu je uspešno asistirao Lutovac, a nekadašnji šampion sveta do 20 godina je uspeo da majstorski savlada protivničkog golmana.

Stanojević je od početka u vatru poslao tim u kome su bili golman i kapiten Stojković, u odbrani su igrali Živković, Lutovac, Vujačić i Ostojić, igrom na sredini terena komandovali su Zdjelar, Suma, Pavlović, Jović, dok su Holender i Bajbek bili glavna napadačka opasnost za ukrajinski tim. Crno-beli nisu rivali dozvolili da ugroze Stojkovića tokom čitavog meča. A mogli su i još koji put da savladaju Pasta.

Pročitajte još

Ova postava igrala je sve do 60. minuta kada je Stanojević u vatru poslao Miljkovića, Natha, Smiljanića, Asana, Markovića i Štulića. Nešto ranije priliku da zaigra dobio je i Jojić.

Ovo je bila treća provera crno-belih na pripremama. Posle pobeda nad Zaglebjem i poraza od Rubina, do kraja priprema crno-bele očekuje i dupli program u četvrtak kada će snagu odmeriti sa Ruhom iz Belorusije i makedonskim Sileksom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike