Veliki problemi Dejana Stankovića pred Vojvodinu i Gent

19.11.2020

08:25

0

Autor: D. B.

U centru pažnje Rodić i Katai

Veliki problemi Dejana Stankovića pred Vojvodinu i Gent
Copyright MN Press

Veliki problemi za Dejana Stankovića uoči derbija Superlige protiv Vojvodine. Standardni levi bek crveno-belih Milan Rodić, prema saznanjima “Sportskog žurnala”, pozitivan je na koronavirus, dok je Aleksandar Katai povređen. Obojica neće biti u timu u sudaru sa drugoplasiranom ekipom elitnog srpskog fudbalskog ranga.

Pročitajte još: Crveno-beli žele asa iz Austrije, ali su dobili veliku konkurenciju

Rodić je pred meč 1/16 finala Kupa Srbije sa Zlatiborom prošlog ponedeljka imao temperaturu, a posle obavljenog testa ustanovljeno je da je pozitivan na kovid 19. On je već u samoizolaciji i neće igrati na mečevima protiv Vojvodine, ali sledećeg četvrtka protiv Genta u Ligi Evrope.

Katai sigurno preskače duel protiv Vojvodine, a sada je jasno i zbog čega je napustio redove reprezentacije Srbije posle meča sa Škotskom. Najvećeg kreativca u redovima crveno-belih muči problem sa primicačem. Ova povreda je dugo aktuelna kod Kataija, odnosno još od prvog meča Zvezde u Ligi Evrope ove sezone protiv Hofenhajma. Za meč protiv Genta još nije otpisan, ali, kako se navodi, šanse da putuje u Belgiju nisu optimistične.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike