Veličković: Favorita nema, moramo da "izginemo"

22.11.2020

15:40

0

Autor: M. R.

Kapiten Partizana uvek posebno motivisan u duelima sa Crvenom zvezdom

Veličković: Favorita nema, moramo da "izginemo"
Copyright MN Press

Ako neko baš voli da igra protiv večitog rivala, onda je to Novica Veličković. Kapiten Partizana je uvek posebno motivisan u ovakvim utakmicama (ponedeljak, 21.00) i svoju energiju pokušava da prenese na saigrače, koji iza sebe nemaju toliko iskustva kao on.

– Derbi je veoma teška utakmica, sa mnogo naboja i to je ono što se govori pred svaki meč sa Crvenom zvezdom. Mi jesmo u nekoj seriji dobrih rezultata, ali ne treba to da gledamo na taj način već da budemo bolji iz utakmice u utakmicu i da se podižemo za nastavak sezone.

Zna Novica sve kvalitete kluba sa Malog Kalemegdana…

– Crvena zvezda kao večiti rival ima evroligašku ekipu, jak roster i na nama je da pružimo maksimum sutra.

Ovi dueli su kroz istoriju bili posebni i specifični, jer nije uvek kao pobednik izlazio tim koji je u tom trenutku bolji na papiru.

– Jeste da u derbiju favorita nema, ali ne samo tada, nego u svakom meču, bez obzira ko je protivnik, treba biti na maksimumu i “izginuti” na terenu do poslednje sekunde. Sigurno da pored naboja koji nosi derbi, potrebna nam je i hladna glava – zaključio je Veličković.

Pročitajte još: Filipovski, pred debitantski derbi, ističe jedan segmet koji bi mogao da donese prevagu na stranu Partizana

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike