Valensija hoće Srbina, trener koči transfer

27.12.2020

11:50

0

Autor: Adam Štulić

Slepi miševi zainteresovani za Nemanju Radoju

Valensija hoće Srbina, trener koči transfer
Copyright Nemanja Radoja foto: Profimedia/Joaquin Corchero / Spain DPPI

Srpski fudbaler Nemanja Radoja nalazi se na izlaznim vratima Levantea, a naredna destinacija mogla bi da bude Valensija.

Situacija je naizgled laka za realizaciju, nekadašnji vezista Vojvodine želi da ode iz tima u kojem nije u ozbiljnim planovima, “slepi miševi” žele kvalitetnog, a jeftinog igrača, ali posao koči strateg ekipe sa “Mestalje” Havi Garsija.

Pročitajte još

Bivši fudbaler Selte stigao je u Levante u leto 2019. godine, a ove sezone nije uspeo da se izbori za mesto u timu Paka Lopeza, koji mu je jasno poručio da ga nema u planovima tima za nastupajući period. Levante bi zbog toga pristao da u zimskom prelaznom roku pusti Srbina bez obeštećenja, što se idealno uklapa u planove Valensije za predstojeću “pijacu” tokom koje će pokušati da ojačaju vezni red.

Ipak, Radoja nije baš po ukusu Havija Garsije, koji bi radije doveo Etijena Kapua, s kojim je već sarađivao dok je sedeo na klupi Votforda. Međutim, kako pišu španski mediji, vlasnik Valensije Peter Lim nema nameru da krene u realizaciju tog posla, pa ostaje da se vidi da li će strateg “slepih miševa” pristati na dolazak Radoje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike