Ubedljivi Nottambulo slavio na drugim IeSF PES21 kvalifikacijama!

19.07.2021

12:04

0

Kao i prethodne godine, IeSF kvalifikacije su sastavljene od dva turnira

Ubedljivi Nottambulo slavio na drugim IeSF PES21 kvalifikacijama!
Copyright Foto: SESE

U danu ispunjenom uzbudljivim i neizvesnim PES21 mečevima, Srbija je dobila pobednika drugih IeSF kvalifikacija, Nikolu ”Djole95” Janića, koji je od početka do kraja pokazao visok kvalitet igre, zbog čega će se zasluženo naći na završnom turniru narednog meseca.

Kao i prethodne godine, IeSF kvalifikacije su sastavljene od dva turnira. Po najbolja četiri učesnika se oba turnira će se plasirati u veliko finale, gde će pobednik imati priliku da predstavlja našu zemlju regionalnom turniru, preko kojeg bi mogao da se plasira na veliko IeSF svetsko prvenstvo, koje će se krajem godine održati u Eilatu.

Pročitajte još:

Da bi došao do finala, Nottambulo je morao da pobedi mnoge favorite, kao što su Aladin ”DesertGalacticos” Biševac, koji eliminisao Roksu, i RMraka. Obojica spadaju među bolje igrače u Srbiji, ali ga je onda u finalu sačekao Predrag ”pedjapedja” Stojković, za kojeg takođe možemo reći da je napravio veliko iznenađenje plasmanom u veliko finale.

Igrajući sa Parižanima, Nottambulo je nastavio svoju sjajnu formu i u finalu, zbog čega je uspeo da slavi sa 2-0. Kao pobednik, imaće lakši žreb na finalnom turniru, a pored njega svoje mesto na istom su obezbedili i Predrag ”pedjapedja” Stojković, Ranđel ”RMraka” Mikić i Milutin ”Milutin” Milenković.

Veliko finale će se održati 14. avgusta. Nadamo se da ćemo se tada družiti u još većem broju, a vi pratite sajt SESE za sve ostale informacije.

Snimak prvih kvalifikacija možete pogledati ovde, ili u prilogu ispod.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike