Otvorena najveća esports hala u Singapuru

09.07.2021

16:27 >> 23:36

0

Autor: Adam Štulić

Esports Experience Centre se proteže na 12.000 kvadratnih metara

Otvorena najveća esports hala u Singapuru
Copyright Profimedia

U singapurskom tržnom centru otvoren je Esports Experience Centre koji se proteže na 12.000 kvadratnih metara.

Ponekad igranje multiplejer igara od kuće jednostavno nije isto kao kada se skupite sa prijateljima u lan okruženju. Zato je singapurski Sports Hub otvorio novu halu koja će se svideti najrazličitijim gejmerima, bilo da su profesionalci ili amateri, piše portal “Rur”.

Iako se sve više gejmera odlučuje da igra igrice u pokretu, ne možete se zaista udubiti u igru kao kada ste sa vašim ortacima u istoj prostoriji i nadigravate se jedni protiv drugih. Novi Esports Experience Center u Kallang Wave tržnom centru, upravo želi da stvori ovakav ugođaj pomoću vrhunskih esports prostorija u kojima možete uživati sa svojim saborcima.

Singapurski gejmeri ne moraju da brinu o brzini interneta i hardveru jer je EXP (Esports Experience Center) opremljen najnovijim aparatima, velikim monitorima i neon svetlima koje vam daju oseća kao da ste na svom prvom velikom turniru.

Esports centar poseduje kafe, lan prodavnicu, prostorije za strimovanje i deo idealan za skrimovanje profesionalnih timova. Daleko od bilo kakve igraonice u koje smo trčali kada se škola završi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike