U Tokiju ispisana legenda o Milici Mandić: Karijera zlatom ovenčana

27.07.2021

15:04 >> 15:41

0

Autor: Adam Štulić

Milica Mandić završava karijeru kao olimpijska šampionka

U Tokiju ispisana legenda o Milici Mandić: Karijera zlatom ovenčana
Copyright Milica Mandić, Profimedia

Da je mogla da bira, veliko je pitanje da li bi Milica Mandić izabrala lepši način da stavi tačku na brilijantnu i trofejnu karijeru. Iz senke je zakoračila na veliku scenu, a sa nje silazi punim sjajem – kao olimpijska šampionka.

Milica Mandić foto: Profimedia

Srpska reprezentativka u tekvondou je prilikom polaska na Olimpijske igre najavila kraj karijere, održavši u Tokiju obećanje dato tom prilikom.

– Dolazi vreme da izvedem tranziciju iz sporta na neko drugo polje, imam 29 godina i mislim da je to pravo vreme. Fokus je na olimpijskoj medalji i da se sa njom oprostim. Trudiću se da se spremim maksimalno da budem vojnik u pravom smislu – rekla je tada Mandićeva, koja u legendu odlazi kao dvostruka olimpijska šampionka i najbolja srpska sportistkinja svih vremena.

Milica Mandić foto: Profimedia

Pre devet godina u Londonu zasijala je Miličina zvezda na sportskom nebu i nema nikakve dileme da će još dugo sijati zlatnim sjajem, pošto će kroz njenje uspehe i rezultate rasti i stasavati neki novi klinci u tekvondou, dok će naša heroina u narednom periodu fokus prebaciti na privatan život i poglavlje kojem se raduje istim žarom.

Pročitajte još

– Iskreno, može se reći da jedva čekam taj drugi deo života posle sporta. Ne volim mnogo da pričam o tome, ali s Markom sam dugo zajedno, vereni smo i to bi bio neki logičan sled okolnosti i svega što se dešava – ispričala je nedavno Milica Mandić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike