Milica je imala kraljevsku karijeru, tako je i završila: Ponosni Predrag Mandić za 24sedam o zlatu svoje ćerke

27.07.2021

13:55 >> 14:35

0

Autor: Adam Štulić

Supruga i ja smo verovatno najsrećniji roditelji u zemlji

Milica je imala kraljevsku karijeru, tako je i završila: Ponosni Predrag Mandić za 24sedam o zlatu svoje ćerke
Copyright

Srbija ima olimpijskog šampiona. Milica Mandić je u Tokiju ponovila uspeh iz Londona i na najlepši mogući način stavila tačku na brilijantnu karijeru.

Dok je Mica u finalu vodila veliku borbu sa Korejkom Li Dabin (10:7), njena porodica i prijatelji zajedno su proživljavali svaki sekund odlučujuće borbe, po čijem je završetku usledilo veliko slavlje.

Samo nekoliko trenutaka pošto je njegova ćerka postala, po drugi put, olimpijska šampionka, Predrag Mandić je za 24sedam rekao da se oseća veličanstveno.

– Supruga i ja smo verovatno najsrećniji roditelji u zemlji. Ne bih to mogao da opišem rečima, ali osećaj je neverovatan – kazao je Micin tata, otkrivši kako je pratio današnje borbe sjajne Srpkinje.

– Veoma stresno. Supruga to bolje podnosi, ja prve tri borbe nisam gledao, četvrtu sam gledao miran i imao sam osećaj da će se dobro završiti.

Miličina porodica i prijatelji su finale iz Tokija pratili na istom mesto kao i ono u Londonu, kada je Mandićeva donela Srbiji prvo olimpijsko zlato u istoriji.

– Svi rezultati, Tijanini i Mličini, su potekli od ove porodice, od ovog mesta i ovih ljudi, koji su, svako na svoj način, utkani u taj rezultat i koji su dali neverovatan doprinos svemu tome.

Milica je postala i jedini srpski sportista koji je osvojio dva olimpijska zlata.

– Nisam znao za taj podatak, imala je kraljevsku karijeru i mislim da je uradila sve da je na isti način i završi.

Olimpijska šampionka sa svojim timom u Beograd bi trebalo da dođe u četvrtak ujutru.

– Našu porodicu to zajedništvo čini stabilnom i kompaktnom, ne treba nikom ništa posebno da kažemo, sve će se videti prilikom susreta, kada budemo došli da je dočekamo. Majka će ispunjavati poduži period želje, pošto sada može sebi da da oduška – kazao je Predrag Mandić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike