U Partizanu nije uspeo iz dva pokušaja, sada fudbalsku sreću traži po ex-Ju republikama

30.08.2021

16:37 >> 16:42

0

Autor: Adam Štulić

Dejan Georgijević se iz BiH seli u Sloveniju

U Partizanu nije uspeo iz dva pokušaja, sada fudbalsku sreću traži po ex-Ju republikama
Copyright Dejan Georgijević foto: MN Press

Nekadašnjeg napadača Partizana Dejana Georgijevića samo formalnosti dele od nove profesionalne avanture. Posle nešto više od šest meseci u mostarskom Veležu, bivši đak crno-belih karijeru će nastaviti u slovenačkim Domžalama, piše portal „Sportsport.ba“.

Podsetimo, pošto na izlasku iz omadinske škole nije uspeo da se probije do prvog tima kluba iz Humske, Georgijević je zaobilaznim putem, preko Voždovca i Ferencvaroša, stigao do crno-belog dresa, ali za šest meseci na Topčiderskom brdu nije uspeo da ubedi čelnike kluba da ga otkupe od mađarskog prvaka.

Posle epizode u Irtišu, Georgijević je prošle zime stigao u Mostar, gde je u dresu Veleža koliko toliko uspeo da rehabilituje karijeru, što nije prošlo neopaženo u komšiluku.

Pročitajte još

Kako navodi bosanskohercegovački portal, srpski napadač bi u u ponedeljak trebalo da stigne u Sloveniju, gde ga posle lekarskih pregleda očekuje potpis ugovora s klubom koji je prošle sezone završio na četvrtom mestu slovenačkog šampionata, sa osam bodova manje od šampiona Mure.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike