Troicki za 24sedam otkrio dve ključne stvari posle promocije na mesto selektora Srbije

17.12.2020

14:20 >> 14:36

0

Autor: Milan Nastić

Šta će se dogoditi sa karijerom nekada 12. tenisera sveta

Troicki za 24sedam otkrio dve ključne stvari posle promocije na mesto selektora Srbije
Copyright MN Press

Nije proteklo mnogo od zvaničnog postavljenja Viktora Troickog na mesto selektora Dejvis kup reprezentacije Srbije do njegove prve izjave za portal 24sedam.

Naravno da sam srećan što sam postavljen na ovako bitnu funkciju u srpskom tenisu. Zahvalio bih se svima koji su mi ukazali poverenje i trudiću se maksmalno da opravadam njihovo poverenje. Dosta sam upoznat kako funkcioniše Dejvis kup selekcija, tu sam već duži niz godina i sa jedne strane to mi predstavlja olakšavajuću okolnost, ali opet ponavljam velika obevaze – kazao je Troicki za 24sedam.

On je istakao da više neće igrati za selekciju Srbije, ali da od planova koje je zacrtao za 2021. godinu ne odustaje.

Odlučio sam da više ne igram za Srbiju, a što se tiče mojih planova za 2021. godinu i moje individulane karijere, ona se nastavlja po predviđenom planu. Cilj je da odigram što bolje predstojeću sezonu i da pokušam da ostvarim zacrtane rezultate. Što se tiče Dejvis kupa, okupljanja nisu tako česta, sledeće je tek pred kraj sledeće godine. Dotle ću biti u stalnom kontaktu sa igračima iz reprezentacije, a mi se često viđamo na turnirima. Naše je da se borimo za svoju zemlju i da napravimo što bolji rezultat, svi smo na istom zadatku u Dejvis kup selekciji – zaključio je Troicki za 24sedam.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike