Troicki otkrio neverovatne anegdote iz reprezentacije

20.10.2020

07:23 >> 09:10

0

Šta se dešava kada se teniseri opuste uz alkohol

Troicki otkrio neverovatne anegdote iz reprezentacije
Copyright MN Press

Kada se okupi Dejvis kup reprezentacija Srbije, zabava je zagarantovana.

Tome u prilog idu i dve anegdote koje je ispričao Viktor Troicki.

Gostujući u podkastu “Wish&Go”, on se prisetio priča koje će sigurno podići dosta prašine.

Jedna je vezana za meč protiv Hrvatske koji je odigran u Kraljevu. Prvog dana tog duela, Troicki je od Borne Ćorića gubio sa 2:0, ali je na kraju uspeo da slavi posle pet setova. Bilo je tada 2:0 u pobedama za Srbiju posle prvog dana i za konačni trijumf je bio potreban još samo jedan poen. Svesni toga da su blizu trijumfa, srpski reprezentativci su rešili da izađu. Troicki je otkrio da je malo više popio te večeri.

– Malo me je sramota što ovo moram da pričam, ali… Završio se moj meč, ja sam izašao u grad, a sutradan sam onda ušao na meč dublova u halu kako bih gledao drugove. I da se zna, nisam ja bio jedini koji je prethodnu noć izašao, ali izgleda da su mene “pikirali”. Ćute svi u dvorani, spremaju se momci za servis, a iz publike se čuje: “Viktore, jesi presis’o?” Pali smo u nesvest od smeha!

Film je vratio i na meč protiv Švedske.

– Janko i ja smo u petak igrali singlove u Švedskoj i dobili smo lagano jer su oni imali slab tim. Imali su OK dublaše, ali su singlovi bili slabi. Za dubl u subotu su bili predviđeni Nole i Ziki. Noletu je trebalo da odigra taj meč da bi stekao uslov za Olimpijske igre. Nije hteo da igra singl, već su odigrali dubl i naravno izgubili, pa je u nedelju Janko trebalo da igra prvi meč protiv nekog nepoznatog Šveđanina. Samo se čekalo da on dobije taj meč i da mi pobedimo. Mi smo veče pre toga znali da će nadamo se pobediti Janko, pa smo izašli u grad. I ostali smo dugo. Već je svanulo kada smo se vraćajući se iz grada počeli Tipsareviću da pevamo pod prozorom “Spavaj Jankela!” Naravno, on ništa to nije čuo. I dobro, dobije on taj meč prvi u nedelju, a ja sam poprilično presis’o što bi rekli i malo sam imao vremena za odmor. Janko je brzo dobio, Ziki nije hteo da igra singl, Nole isto, i sada da bi odigrali, ja treba da igram peti meč protiv Lindsteda. A on dublaš, nikada nije bio singl igrač nešto, ali može dobro da servira, ume da odigra dobro. A ja… Ne mogu levo, ne mogu desno. Mrtav! I onda su me zezali sa strane. Viču sa klupe: “Ako ga sada brejkneš daćemo ti 100 evra!” Pa mi mašu sa 100 evra! Nole, naravno. Pa me ucenjuju, a ja ne mogu da se okrenem. Na kraju, Lindsted preda meč. Rekoh, bežimo odavde, ne mogu da stojim! – kroz smeh je pričao Troicki.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Wish&Go

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike