Terzić o tri legende Crvene zvezde

18.12.2020

13:10

0

Autor: M. N.

Generalni direktor crveno-belih govorio o Stojkoviću, Savićeviću i Vidiću

Terzić o tri legende Crvene zvezde
Copyright MN Press

Generalni direktor Crvene zvezde tokom obraćanja medijima, osim o finansijama, planovima u prelaznom roku i filozofiji kluba u naredom periodu, dotakao se i tri legende Crvene zvezde – Dragana Stojkovića, Dejana Savićevića i Nemanja Vidića.

Što se tiče Stojkovića, koji je, kako se čini prva želja FSS za mesto novog selektora Srbije, Terzić je precizan:

Piksi je veliko ime, on je obeležio isotriju Crvene zvezde. Bilo kakav komentar na štetu Dragana Stojkovića nije primeren. Ne može Piksi da traži našu podršku da bude selektor, jer mi ne možemo da utičemo na izbor novog selektora. O svima želimo sve najbolje i mislimo im sve najbolje, ali nismo adresa za davanje zvanične podrške.

Pročitajte još

Žreb za nokaut fazu Lige Evrope Zvezdi je dodelio Milan, a ova dva kluba neraskidivo vezuje Dejan Savićević. Kao što je poznato Savićević i Terzić su imali veliki sukob, ali to nije sprečilo generalnog direktora Zvezde da pozove Savićevića da bude gost crveno-belih na beogradskom meču protiv “roso-nera”.

Nemam povratnu informaciju o Savićeviću. Njemu je mesto na toj utakmici. Zvezda je veća od nas, pa sujete stavljamo sa strane – objašnajva Terzić.

Nedavno je Terzić bio na meti i reči Nemanje Vidića. Zbog toga se generalni dirketor crveno-belih suzdržao o toga da ovaj put priča o bivšem kapitenu Srbije.

Iz najboljeg konteksta o Vidiću, čoveku sa grandiznom karijerom, da je potreban fudbalskoj Srbiji, on je odgovorio na neprimeren način. Sada bih se suzdržao o komentara, jer je sujeta velikih igrača ogromna. I kada im kažete pohvalno njima ne prija.

Pojasnio je Terzić i natpise o ulasku u košarkaški klub ljudi iz fudbalske uprave.

Smatram da se ne treba mešati u ono što ne znate da radite. Ali, fudbalski klub Crvena zvezda je tu da pomogne svim klubovima, kako košarkaškom tako i ostalima iz Zvezdine porodice – ne ostavlja dilemu Terzić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike