Troicki poražen na startu, Milojević prošao dalje

19.04.2021

14:32 >> 15:36

0

Autor: M. R.

Viktor nije uspeo da preskoči Čekinata, Nikola bolji od Korije

Troicki poražen na startu, Milojević prošao dalje
Copyright MN Press

Srpski teniser Nikola Milojević plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Beogradu posle pobede protiv Argentinca Federika Korije – 6:4, 6:0, dok je Viktor Troicki završio učešće već na startu posle poraza od Italijana Marka Čekinata – 6:1, 6:4.

Pročitajte još

Milojević je upisao treći trijumf u karijeri protiv istog protivnika u isto toliko međusobnih okršaja posle 80 minuta igre. On je u veoma dobrom ritmu bio već na startu susreta, poveo je brzo sa 4:1, a onda je rival uzvratio i stigao do izjednačenja (4:4). Od tog trenutka na terenu je postojao samo srpski teniser koji je napravio seriju od osam uzastopnih gemova i tako overio plasman u narednu rundu. U drugom kolu igrati protiv boljeg iz duela između sunarodnika Filipa Krajinovića i Italijana Stefana Travalje.

Okršaj Troickog i Čekinata protekao je u potpunosti u znaku italijanskog tenisera. Prvi set je brzo završen, u drugom je vođena nešto veća borba, ali naš predstavnik nije imao šanse. Čekinato u osmini finala turnira u Beogradu igra sa sunarodnikom Mateom Beretinijem, desetim teniserom na ATP listi i drugim nosiocem u Beogradu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike