Novak zadovoljan pobedom, ali je tužan zbog jedne stvari: Samo su oni nedostajali

01.06.2021

21:44 >> 21:52

0

Autor: N. St.

Đoković pričao posle trijumfa u Parizu

Novak zadovoljan pobedom, ali je tužan zbog jedne stvari: Samo su oni nedostajali
Copyright Profimedia

Uspešan start Novaka Đokovića. U prvom kolu Rolan Garosa je bez većih problema izašao na kraj sa američkim predstavnikom Tenisom Sandgrenom (3:0).

Meč je igran u večernjem terminu, ali je zbog policijskog časa koji je na snazi u Francuskoj odigran pred praznim tribinama.

Srećan sam što sam prvi muškarac koji je igrao večernju sesiju na Rolan Garosu. Drugačije je igrati pod reflektorima, bilo bi bolje da je bilo publike. Radujem se sledećem meču, nadam se da će biti navijača – rekao je Novak u razgovoru na terenu sa bivšim teniserom Fabrisom Santoroom.

Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

Potom je dao kratku analizu meča, najuzbudljiviji je bio drugi set u kom je spasao šest brejk lopti.

– Odigrao sam odlično prvi set, on je podigao nivo igre u drugom. Na početku sam napravio brejk, zatim je on mogao da uzvrati. Pogađao sam prve servise kada je bilo najpotrebnije, izvukao sam se i zadovoljan sam kako sam se osećao na terenu.

Upitao ga je na kraju bivši as i o turniru u Beogradu i tituli koju je u srpskoj prestonici osvojio pre odlaska u Pariz.

– Odlučio sam da napravim promenu u rasporedu, od kada smo započeli sezonu stalno smo bili u nekim „balonima“, bili smo izolovani. Prošle nedelje je prvi put bilo normalno, mogli smo da se krećemo slobodno, uz sve mere predostrožnosti smo igrali pred publikom. To mi je pomoglo, ohrabrilo me. Nisam mnogo energije izgubio tamo, rekao bih da sam čak i dobio. Nadam se da ću je dobro iskoristiti u Parizu – završio je Đoković.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike