Da li je ovo najniži udar na Novaka? Đoković igra za Srbiju jer je plaćen za to!

30.11.2021

19:40

0

Autor: 24sedam

Nekadašnji australijski teniser žestoko napao Noleta

Da li je ovo najniži udar na Novaka? Đoković igra za Srbiju jer je plaćen za to!
Tan2021-11-2_22541621_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Thibault Camus

Najbolji teniser sveta Novak Đoković mnogima je trn u oku. Godinama unazad, a pogotovo od izbijanja pandemije virusa korona, Noletovi kritičari ne propuštaju priliku da mu zadaju bočni udarac, ali deluje da su ovoga puta otišli predaleko.

Prvi reket planete nikada nije krio radost zbog igranja pod nacionalnom zastavom. Iako nikada tako nešto od njega nećemo čuti, činjenica je da je učešćem na Olimpijskim igrama verovatno sebi učinio medveđu uslugu u borbi za kalendarski slem i rekordnu 21. grend slem titulu, bez koje je ostao u finalu US Opena, da bi ga sada nekadašnji australijski teniser Sem Grot optužio da u Dejvis kupu igra jer je plaćen za to!

Novi format prestižnog takmičenja duboko je podelio teniski svet, a Đoković je bio jedan od najglasnijih zagovarača projekta pod okriljem fudbalera Barselone Đerara Pikea. S druge strane, jedan od najboljih australijskih tenisera svih vremena Lejton Hjuit kritikovao je najavljene promene i selidbu finalnog turnira Dejvis kupa u Abu Dabi, da bi ga sada podržao zemljak i to na način da zada veoma nizak udarac Novaku.

- Mogu da vam kažem koji igrači će se pojaviti na događaju u Abu Dabiju. To su isti oni koji trenutno brane takmičenje jer su plaćeni za to, da podrže nešto što se zove Dejvis kup - rekao je Grot i dodao:

- Ovo nije Dejvis kup, ali pojaviće se igrači kao što je Novak Đoković, koji se oglasio opovrgavajući Lejtonove komentare - rekao je Australijanac, a preneo specijalizovani portal “Tennis head”.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike