A, sada na red dolazi Novak: Duci se mučio, pa doneo prvi bod Srbiji!

26.11.2021

17:19

0

Autor: 24sedam

Lajović pobedio Melcera 2:1

A, sada na red dolazi Novak: Duci se mučio, pa doneo prvi bod Srbiji!
lajovic - Copyright MN Press

Srbija je stigla do prve pobede u Dejvis kupu protiv Austrije koji se igra u Inzbruku.

To je pošlo za rukom Duciju Lajoviću koji je bio bolji od Džeralda Melcera sa 2:1 (7:6, 3:6, 7:5) za neverovatnih dva sata i 45 minuta.

Srpski teniser se dosta mučio protiv 287. igrača sveta, ali na kraju je uspeo da osvoji prvu pobedu za Dejvis kup selekciju koju sa klupe predvodi Viktor Troicki.

Ovaj trijumf mnogo će značiti na samopouzdanju, a sledeći koji izlazi na teren je Novak Đoković koji će igrati protiv Denisa Novaka.

Kakav meč su odigrali njih dvojica, prštalo je na sve strane, ali na kraju više sreće je imao Duci Lajović.

Krenimo redom, već od samog početka videlo se da će ovo biti izuzetno težak duel za našeg igrača. Tako je i bilo, do prvog seta je stigao tek posle taj-brejka.

U drugom totalno druga slika na terenu. Melcer je bio bolji, a to je krunisao brejkom, koji je uspeo da održi do kraja i dođe do izjednačenja u setovima.

Treći je bio sličan prvom, samo što je Lajović uspeo da napravi brejk u odlučujućem 12 gemu i tako donese prvi bod za Srbiju.

Dosta uzbuđenja je bilo u tom gemu, Duci je imao tri meč lopte, međutim Melcer je uspeo da izjednači, ali onda dva fenomenalna poena za našeg igrača, koji mu je doneo trijumf protiv nezgodnog domaćina.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike