Srbijo, budi uz Novaka i Dejvis kup tim! Kreće borba za "salataru"

25.11.2021

14:06

0

Autor: 24sedam

Naši teniseri sutra igraju protiv Austrije, a u subotu protiv Nemačke u grupnoj fazi

Srbijo, budi uz Novaka i Dejvis kup tim! Kreće borba za "salataru"
259161066_230018945774630_4079728010217581292_n - Copyright TSS/Neda Miletić

Tenisere Srbije očekuje start Dejvis kup, a sutra (16.00) igraju protiv Austrije.

Naši momci predvođeni Novakom Đokovićem sa velikim motivom očekuju duele u Inzbruku, a kapiten srpskih igrača Viktor Troikcki ističe da spremno dočekuju prvo duel sa Austrijom, a u subotu i sa Nemcima.

- Novak je tu je već dva, tri dana, trenira u sjajnim uslovima, motivisan je kao i uvek. Čak i više, naravno da očekujemo da nam pomogne, i da Srbiji donese željene pobede. Ovde smo već pet dana, odlično smo trenirali, željni smo igre. Još nismo odlučili ko će da nastupa za Srbiju, ali se kod svakog vidi velika želja da pobede za svoju zemlju - kazao je Troicki.

Nikola Ćaćić, kao 36. na ATP listi ističe kako je velika čast igrati za Srbiju.

- Putevi ka vrhu su različiti, ali ono što im je zajedničko, isto, to je taj rad, vera u sebe. Tenis je moj život, moja profesija, gradio sam je i gradim strpljivo. Ništa ne dolazi preko noći i ako sebi zadaš zadatak, ako ne izvučeš maksimum maksimuma da ga rešiš onda neće ni stići do cilja. Imam zadatak, radim na njemu dugo i što je najvažnije konstantno napredujem i uživam u pozivu koji sam izabrao. Doživeću i debi u Dejvis kup selekciji Srbije što mi je oduvek bio najveći san, još od juniorskih dana. Oduvek sam se družio, trenirao, igrao sa našim teniserima koji su nas ponosno predstavljali u ovom takmičenju i koji su učinili da naša selekcija bude svetska sila. Moja sreća je sada kompletna, jer biti deo ovakvog tima profesionalaca na čelu sa Novakom to nema cenu. Daću sve od sebe da moj debi bude sa maksimalnim pobedničkim ishodom - ističe Ćaćić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike