Novak je spreman za Zvereva: Igram izuzetno dobro i nadam se najboljem!

19.11.2021

21:53

0

Autor: 24sedam

Najbolji teniser sveta u polufinalu završnog Mastersa

Novak je spreman za Zvereva: Igram izuzetno dobro i nadam se najboljem!
Tan2021-11-19_212037235_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Najbolji teniser sveta Novak Đoković maksimalnim učinkom u grupi izborio je plasman u polufinale završnog Mastersa u Torinu. Srpski as je prvi tri meča na turniru rešio bez izgubljenog seta, a posle Ruda i Rubljova, savladao je i Britanca Kamerona Norija 6:2, 6:1.

- Pokušao sam da ne razmišljam o polufinalu. Nije lako izaći na teren kada znaš da si se kvalifikovao, znaš sledećeg protivnika i kada igraš s njim. Probao sam da budem profesionalan, da respektujem protivnkika i publiku. Dao sam sve od sebe – rekao je posle meča Nole.

Prvi reket planete prvi put se u karijeri sastao sa 12. teniserom sveta.

- Dobro sam se spremio, analizirao sam njegovu igru, znao sam kakav mu je plan. Sve što sam zamislio sam ostvario – kazao je Novak i dodao:

- Kvalitet tenisa je danas bio izvanredan od početka, nisam hteo da potrošim mnogo vremena na terenu, bio sam usresređen. Iskoristio sam svaku priliku koja mi se ukazala.

Nole je istakao zadovoljstvo formom u kojoj se nalazi.

- Ide sve bolje i bolje. Svaki meč podižem nivo igre. Tek sad kreću najvažniji mečevi, daću sve od sebe da sutra pobedim – istakao je Đoković, kojeg u polufinalu očekuje duel sa Sašom Zverevim.

- Saša spada među top igrače sveta, među najbolja tri kada je servis u pitanju. Velika je fizička i mentalna borba kada god se sretnemo, ali radujem se tom susretu. Nisam potrošio puno energije, spreman sam, osećam se dobro, igram izuzetno dobro i nadam se najboljem – rekao je Novak Đoković.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike