Novak u šoku: Užasno je da se još uvek ne zna ništa!

18.11.2021

18:02

0

Autor: 24sedam

Prvi reket sveta se nada da će biti pronađena kineska teniserka

Novak u šoku: Užasno je da se još uvek ne zna ništa!
AP21255828153535 - Copyright AP Photo/John Minchillo

Poslednjih nedelja se podigla velika prašina oko nestanka kineske teniserka Šuai Peng, a tim povodom oglasio se i Novak Đoković.

Prvi reket sveta ističe da je šokantno da se dalje i ne zna gde se nalazi kineska teniserka.

- Nemam mnogo informacija o tome. Čuo sam za sve to pre nedelju dana i iskreno, šokantno je da je ona i dalje nestala. Viđao sam je često na Turu prethodnih nekoliko godina i nema šta da se kaže osim da se nadamo da je ok. Sve to je užasno. Mogu da zamislim kako se oseća njena porodica dok ne znaju gde je - rekao je Đoković u Torinu.

Pored Novaka, sve veći broj istaknutih sportista se oglasio po ovom pitanju i traže odgovor šta se dešava sa Šuai Peng.

Podsetimo, slučaj nestale kineske teniserke Šuai Peng dobio je novu dimenziju nakon što je kineska televizija objavila pismo, koje je, kako se navodi, ona poslala na adresu Međunarodnog udruženja teniserki (WTA) u kojem javlja da je sa njom sve u redu i da se odmara.

Peng je 2. novembra na kineskoj društvenoj mreži objavila pismo u kojem tvrdi da ju je bivši kineski potpredsednik Vlade Žang Gaoli seksualno zlostavljao.

- Nisam nestala, nisam ugrožena, odmaram kod kuće i sve je u redu. Hvala što brinete za mene - ističe se u pismu, nakon što je WTA objavio da brine za teniserku koje nigde nema.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike