"Orlovi" će imati velikog navijača u Kataru! Nole izrazio želju da bude na Mundijalu uz Piksija i igrače

15.11.2021

15:01

0

Autor: 24sedam

Prvi reket sveta čestitao selektoru i igračima plasman na Mundijal

"Orlovi" će imati velikog navijača u Kataru! Nole izrazio želju da bude na Mundijalu uz Piksija i igrače
nole - Copyright Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je pokazao sa kakvim emocijama je dočekao kraj utakmice u Lisabonu i konačni plasman "orlova" na SP u Kataru 2022. godine. Znajući za njegova osećanja, posle pobede nad Kasperom Rudom u prvom kolu završnog turnira u Torinu, konferansije je tražio njegov komentar fudbalskog uspeha Srbije u Portugalu:

- Nešto neverovatno! Mislim da je ovo bila najbolja partija reprezentacije od kako ih ja gledam, a to je negde oko 20 godina. Svaka čast igračiuma i Piksiju, pobedili su jednu od najboljih selekcija u svetu, koja u svojim redovima jednog od najboljih igrača svih vremena, Kristijana Ronalda - rekao je Đoković.

 

 

 

Prvi reket sveta veruje da bi sledeće godine mogao da bude u Kataru zajedno sa navijačima Srbije koji će bodriti uživo "orlove" na Mundijalu:

- Fenomenalan osećaj, svi smo bili uz našu ekipu. Nadam se da će ovako nastaviti. Lepo je kad vidim srpske zastave i ovde u dvorani! Nadam se da ću biti u prilici da ih gledam uživo u Kataru - rekao je Nole u Torinu posle pobede nad Rudom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike