Vučićevo obećanje iz aviona ispunjeno danas: "Orlovima" legla nagrada od milion evra

15.11.2021

13:20

0

Autor: 24sedam

U dogovoru Vlade Srbije i šefa države danas uplaćena premija junacima iz Lisabona

Vučićevo obećanje iz aviona ispunjeno danas: "Orlovima" legla nagrada od milion evra
Aleksandar Vučić - Copyright Instagram/buducnostsrbijeav

kao što je i obećao predsednik države Aleksandar Vučić u avionu na ispraćaju fudbalske reprezentacije na utakmicu u Lisabon protiv Portugala, Vlada Srbije je uplatila milion evra nagradu za igrače i članove stručnog štaba koji su učestvovali u istorijskoj pobedi.

Kako saznaje Blic, na račun FSS legao je obećani novac kao premija za plasman ekipe na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine, nakon što je odluka doneta na sednici srpske Vlade.

Da podsetimo, pred samo poletanje srpske ekspedicije ka prestonici Portugala, gde se sinoć odigrao odlučujući meč u kvalifikacijama za plasman na Mundijal, šef države je rekao igračima i selektoru Draganu Stojkoviću da veruje u njihovu pobedu, ali da je jednako spreman i na drugi ishod utakmice, što nikako neće umanjiti značaj njihove dosadašnje borbe i požrtvovanja na ostalim mečevima u ovom ciklusu.

Vučić je tom prilikom obećao nagradu u dogovoru sa Vladom i to obećanje je ispunjeno i pre nego što je prošlo 24 sati od odlučujućeg Mitrovićevog gola za konačnih 1:2.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike