Skandal: Nekada najbolja teniserka sveta optužila političara za silovanje!

04.11.2021

14:13

0

Autor: 24sedam

Šuai Peng je to objavila na društvenoj mreži "Veibo", ali ta poruka je veoma brzo obrisana

Skandal: Nekada najbolja teniserka sveta optužila političara za silovanje!
šuai peng - Copyright Profimedia

Poznata kineska teniserka Šuai Peng (35) podigla je veliku buru u javnosti izjavom da ju je silovao Zang Gaoli, inače bivši zamenik premijera Kine i penzionisani visoki zvaničnik Komunističke partije Kine.

Svoje optužbe iznela je na društvenoj mreži "Veibo", koja se koristi u Kini, potom je to vrlo brzo obrisano. 

Internet je takav da je nemoguće bilo šta sakriti. Vrlo brzo su zapadni mediji došli do informacije koja je očigledno zabranjena u Kini, tako da je Šuai Peng vest broj jedan u tenisu.

Ovo je prva optužba na račun visokopozicioniranog političara iz Kine, a vredi istaći da je Zang (75) bio zamenik predsednika tamošnje vlade od 2008. do 2018. godine.

- Tog popodneva nisam dala saglasnost i nisam mogla da prestanem da plačem. Doveo me je u svoju kuću i naterao da imamo odnose. Nemam dokaze i bilo je nemoguće napraviti ih. Uvek ste se plašili da sa sobom ne ponesem nešto poput kasetofona ili da ne snimim. Nema audio zapisa, nema video zapisa, samo moje iskrivljeno ali vrlo stvarno iskustvo - napisala je čuvena teniserka iz Kine.

Ona je inače sjajna dubl igračica, najbolja na svetu 2014. godine, dok je stigla i do finala US Opena u singlu u kom je bila manje uspešna, pošto je najbolji plasman bio 14. mesto na WTA listi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike