Novaku stiže najveća podrška, o natpisu na Jeleninoj majici se priča: Trčim sa mojim vukom (FOTO)

03.09.2021

10:33 >> 14:20

0

Supruga ume da motiviše najboljeg tenisera sveta

Novaku stiže najveća podrška, o natpisu na Jeleninoj majici se priča: Trčim sa mojim vukom (FOTO)
Copyright Jelena i Novak Đoković Profimedia

Tim Novaka Đokovića u Americi uskoro će postati jači za najvažnijeg člana.

Supruga najboljeg tenisera na svetu Jelena Đoković objavila je na društvenim mrežama poruku kojom najavljuje dolazak na US Open, kako bi bila uz Noleta u završnici turnira.

– Deca u školi, proslavili rođendan, pripremila navijačke rekvizite i eto mene u Njujorku – napisala je Jelena uz fotografiju u majici o kojoj svi pričaju.

A na majici poruka koja najboilje govori o tome šta Jelena misli o svom suprugu i na koji način ga podržava i motiviše u karijeri i životu. Uz Noletov lik napisano je Trčim sa mojim vukom!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Usledili su brojni pozitivni komentari među kojima se izdavajaju oni kalsičo navijački “Hajde da osvojimo ovo”, “Volim tu majicu, Ajde, Nole, napravi istoriju”, “Tako je bre” Idemo!” i slični, a bilo je i onih koji su istakli Jeleninu ulogu u priči najbioljeg tenisera sveta.

Iza svakog velikog čoveka stoji zadivljujuća žena, konstatovao je jedan od Jeleninih pratilaca, dok su ostali konstatovali da Jelena izgleda predivno i poželeli i njoj i Noletu sreću u Njujorku.

Pročitajte još:

Novak Đoković će u treće kolu Otvorenog prvenstva Amerike igrati protiv japanskog tenisera Keija Nišikorija. Biće to prvo ozbiljno ime na Noletovom putu ka kalendarskom slemu i rekordnoj 21. tituli na jednom od četiri najveća teniska turnira na svetu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike