Novak negativan na testu, krenuo sa treninzima, a, čak je uspeo preko terase da proćaska sa zemljakom

16.01.2021

08:50 >> 09:05

0

Autor: Milan Nastić

Prvom reketu sveta laknulo

Novak negativan na testu, krenuo sa treninzima, a, čak je uspeo preko terase da proćaska sa zemljakom
Copyright Printscreen/Youtube/ 7NEWS Australia

Srpskom teniseru Novaku Đokoviću je laknulo kad dobio rezultat da je negativan na testu i da napokon može da krene sa treninzima, a ne kao što je bio slučaj od kako je došao u Australiju gde je sve vreme morao da bude u hotelskoj sobi u izolaciji.

Osmeh na njegovom licu je bio vidan kad je ušao u kombi i uputio se ka trening centru gde će moći da krene sa priprema za ATP kup i Australijan openu.

Pročitajte još

Naravno sve vreme je bio pod budnom pratnjom policijskih snaga koje su ga pratile u stopu kako protokol naleže od kako su svi teniseri došli na tlo Australije.

Prvom reketu sveta očigledno nije bilo dosadno i dok je bio u hotelskoj sobi, jer osim što je u improvizovanim uslovima odrađivao treninge, on je čak uspeo preko terase da razgovara sa nekim Srbinom koji živi u Adelaidi i na taj način sebi olakašao boravak u izolaciji, kako bi mu brže prošlo vreme dok je čekao rezultate testa.

I ostali teniseri koji su smešetni u Adelaidu takođe mogu da odahnu. Svi su negativni i mogu da krenu na treninge.

Ipak, dok su nestrpljivo čekali PCR testove, treći igrač sveta Dominik Tim je vežbao na teresi sobe u hotelu i tako pokušavao da održi kondiciju,dok je japanska tensiserka, osim što se istezala u sobi, vodila računa i o svojoj frizuru i to pokazala na društvenim mrežama.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike