Novak poslao moćnu poruku svim Srbima

15.01.2021

09:35 >> 09:36

0

Autor: D. B.

Najbolji teniser sveta nije zaboravio svoj narod

Novak poslao moćnu poruku svim Srbima
Copyright Profimedia

Život profesionalnog sportiste je takav da često ne mogu da obeleže datume koje su im u životu značajni. Baš to se dogodilo Novaku Đokoviću.

Najbolji teniser sveta je u momentu kada su svi u Srbiji obeležavali dolazak 7.529. Nove godine bio u avionu koji je njega i njegov tim, baš kao i Rafaela Nadala i Dominika Tima i njihove trenere i sparing partnere prebacivao iz Barselone u Adelajed.

printscreen/instagram/djokernole

Sve dok nije stigao u obavezni dvonedeljni karantin u Južnu Australiju, Đoković nije imao priliku da svima koji slave, kako to volimo da kažemo, Srpsku Novu godinu, čestita.

– Srpskom rodu želim srećan serbsku 7529. godinu -stoji u objavi Đokovića na društvenoj mreži “Instagram” na kojoj je bog Perun, najvažnije božanstvo u mitologiji Slovena.

Pročitajte još

Novak je juče stigao u Australiju gde će morati da se ponaša po strogim pravila koje su odredile vlade saveznih država Južna Australija, u kojoj se nalazi grad Adelejd, gde će učestvovati i na egzibicijama 29. i 30. januara, i Vitorija, državi u kojoj će potom igrati na ATP kupu i Australijan openu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike