Bijeljina slavi Novaka Đokovića, tata Srđan ponosno poručio: Nole je srpsko zlato (FOTO)

07.03.2021

15:18 >> 15:55

0

Autor: Adam Štulić

Uspeh najboljeg tenisera sveta proslavlja se i u Republici Srpskoj

Bijeljina slavi Novaka Đokovića, tata Srđan ponosno poručio: Nole je srpsko zlato (FOTO)
Copyright 24sedam/infobijeljina

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u ponedeljak će se još jednom upisati u teniske almanahe. Prvi reket planete će 8. marta započeti 311 nedelju na čelu ATP liste i tako će srušiti dugogodišnji rekord, koji je dosad držao Rodžer Federer (310).

U čast još jednog velikog uspeha srpskog asa, kompanija “Globus” i Fudbalski klub “Radnik” odlučili su da u nedelju, nizom aktivnosti, u Bijeljini proslave Novakov rezultat, uz specijalnog gosta, Noletovog oca Srđana.

– Ovde sam kao u svojoj zemlji, kao u svojoj kući – preneo je portal “Info Bijeljina” reči Srđana Đokovića, koji je ocenio da je povod slavlja fantastičan, te će se činjenica da srpski narod ima Novaka takvog kakav jeste teško u istoriji ponoviti.

 

– Novak je ponos Srbije, srpskog naroda i svih naroda u regionu i celom svetu. On pronosi slavu sporta, poznavanja istorije svog naroda i u svakom pogledu je ponos i dika svake porodice, ovde i u svetu – kazao je Novakov otac, dodavši da će Novak od sutra, pa u narednih godinu i po dana imati sve parametre na svojoj strani, ukazavši da je najbolji svetski teniser “srpsko zlato” i da ga tako treba i doživljavati.

Vlasnik kompanije “Globus” Milenko Zupur rekao je za tamnošnje medije da se očekuje javljanje Đokovića, koje će okupljeni moći da prate na video-zidu.

– Slavimo Novaka Đokovića jer smo srećni što smo savremenici čoveka i sportiste koji je nebrojeno puta obradovao sve ljude sveta koji cene istinske ljudske vrednosti – istakao je Zupur i najavio da će za učesnike manifestacije biti ispečen bik na ražnju i obezbeđeno piće.

Pročitajte još

Uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mera, posetioci manifestacije imaće priliku da pogledaju tenisko umeće mlađih članova TK “As” iz Bijeljine na improvizovanom teniskom terenu, a zainteresovani će moći da se upišu u Školu tenisa ovog kluba, dok će Srđan Đoković biti gost na prvenstvenoj utakmici Radnika protiv Mladosti Doboj Kakanj.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike