Snimci postali hit na društvenim mrežama: Izjave Federera i Nadala sa sedom kosom i bradom (Video)

09.12.2020

15:23 >> 15:28

0

Autor: N. St.

Reakcije Švajcarca i Španca posle Vimbldona i Rolan Garosa u budućnosti

Snimci postali hit na društvenim mrežama: Izjave Federera i Nadala sa sedom kosom i bradom (Video)
Copyright Rafa Nadal i Rodžer Federer: Profimedia

Svim ljubiteljima tenisa je jedna stvar jasna. Kada se Rodžer Federer, Rafael Nadal i Novak Đoković penzionišu, ovaj sport više neće biti isti. Popularnost će verovatno značajno opasti, što može da se vidi i po tome što ATP traži način da promenama dobije na brzini. Poput recimo turnira sledeće generacije (Next Gen) gde su setovi bili na četiri gema, bez prednosti na 40:40, mreža koja se računala kao deo igre (nije bilo neca na servisu) i slično.

Zbog svega toga je jedan YouTube korisnik pod imenom „a letter from lens“ odlučio da napravi dva sjajna, šaljiva, video snimka. Napravio je kompilaciju izjava Federera i Nadala i predstavio ih kao njihove reakcije posle finala Vimbldona 2040. godine, odnosno Rolan Garosa 2050. godine.

Pročitajte još: Bolji od Nadala za 15 dana: Đoković oborio još jedan rekord na ATP listi

Na tom snimku su Švajcarca pitali hoće li 2041. igrati na Otvorenom prvenstvu Engleske.

– Pomisio bi to. Ako zdravlje dopusti i sve bude okej i dozvole mi da se 360 dana pripremam samo za Vimbldon. Uz to me stave u „zamrzivač“, pa me vrate da malo treniram. To znači da neću biti povređen. Znate, igranje i osvajanje Vimbldona su dve različite stvari – rekao je Federer sa dodatkom sede brade i sede kose na sebi.

Nastavio je u istom dahu.

– Vidim sebe da igram ovde u ovo vreme naredne godine. Ipak, daleko je trenutno. Zahvalan sam ljudima na svemu i nadam se da ću se vratiti – poručio je Rodžer.

Španca su posle finala u Parizu 2050. godine i nove osvojene titule pitali kako je zadovoljan mečom. Baš kao i Rodžer i Rafa je imao dodatak u vidu sede brade i kose.

– Igrao sam na vrhunskom nivou, set i po sam bio savršen, ne znam šta drugo da kažem. Odigrao sam dobro finale, bio sam na najvišem nivou kada je to bilo najpotrebnije. Ponosan sam na to. Ovo je jedan od Rolan Garos turnira koji ima veću ličnu vrednost za mene – kazao je Nadal.

Oba snimka su postala hit na društvenim mrežama, a među prvima se našalio Danil Medvedev koji je podelio na svom Tviteru Rafin klip.

– Možda ću do 2050. uspeti da prođem prvu rundu na RG – napisao je Rus.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike