Nole nasmejan posle noći koja se nikad neće zaboraviti (VIDEO)

12.06.2021

07:01 >> 07:21

0

Od ranog jutra na društvenim mrežama šeruju se statusi navijača

Nole nasmejan posle noći koja se nikad neće zaboraviti (VIDEO)
Copyright Profimedia.rs

Mnogi su tokom epskog polufinala Rolan Garosa žalili što najbolji meč odigran na šljaci u ovom milenijumu nije mogao da se produži još koji sat.

Nije to bila samo nostalgija za nečim što trenutno traje i približava se vrhuncu. Kod većine ljubitelja tenisa na planeti ta seta se javila zbog postojanja svesti da biologija čini svoje i da je veliko pitanje kada će se 34-godišnji Novak Đoković i njegov godinu dana stariji rival Rafa Nadal ponovo sastati u borbi za trofej u neverovatnoj kondiciji i onakvom raspoloženju.

Neki navijači su stoga dobili inspiraciju da ih zamislimo kao dva krepka starca, pa da i u njihovim poznim godinama uživamo u teniskim majstorijama kakve su u petak kasno uveče priredili na “Filip Šatrijeu”.

I Noletu se dopala ta igra biološkog sata sa dvojicom najboljih igrača današnjice, ali na malo drugačiji način.

Iako je sinoć do kasno vodio veliku bitku za plasman u finale pariskog grend slema, jutros rano se pojavio objavom na društvenim mrežama.

Novak je želeo da sa suprugom Jelenom i svojim navijačima podeli jedan status koji ga je očigledno zabavio, jer pokazuje izgled čoveka u najboljim godinama koji je počeo da prati meč i kakav je izašao posle tog duela.

Jedino su ozbiljni bili organizatori Rolan Garosa, koji su kao i najveći teniski asovi preko Tvitera, imali poruku za sve navijače:

– Noću koju nikad nećemo zaboraviti.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike