Vajda otkrio: Ivanišević i ja dajemo otkaz ako Novak osvoji sva četiri grend slema u sezoni

14.06.2021

08:17

0

Autor: Milan Nastić

Slovak veruje da Đoković može da ove godine osvoji sve najvažnije turnire, uključujući i Olimpijske igre

Vajda otkrio: Ivanišević i ja dajemo otkaz ako Novak osvoji sva četiri grend slema u sezoni
Copyright Tanjug/AP Photo/Thibault Camus)

Marijan Vajda, trener Novaka Đokovića veruje da prvi reket sveta može ove sezone da osvoji sve grend slemove, plus Olimpijske igre.

– Novakov cilj je da osvoji sva tri velika takmičenja. To su Vimbldon, US open i Olimpijske igre. Naravno, niko ne garantuje da će se to desiti, ali on je podređen tome. Sada mu je prvi fokus na Vimbldon, a posle toga razmišljaćemo o narednim koracima. Moje mišljenje je da Novak igra sada bolji tenis nego što je bio to slučaj pre pet godina kada je osvojio prvi put Rolan Garos. Čini mi se da mu je sa mentalne strane tada bio veći pritisak nego sada. Osvajanjem ovog grend slema, mislim da je pomerio još više granice, i da ovo neće biti kraj – kazao je Vajda.

Pročitajte još

Slovački stručnjak otkrio da će doći do promena u stručnom štabu ako Novak Đoković osvoji sva četiri grend slema u sezoni.

– Ivanišević i ja smo se dogovorili, ako Novak osvoji sva četiri grend slema, da ćemo mu dati otkaz i to zvanično – u šaljivom tonu kazao je Vajda.

Slovački stručnjak smatra da je Đoković podigao formu baš kad je trebalo.

– U Rimu je pokazao da ulazi u pravu formu za šljaku, posle toga odlično je odigrao Beograd, koji je za njega bio pravi potez da učestvuje u svom gradu, odmah pre Rolan Garosa. Osvojio je titulu, dobio na samopouzdanju i u pravom ritmu stigao u Pariz – zaključio je Vajda.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike