Tomašević za 24sedam: Srđan Đoković je najzaslužniji za sve što je uradio Novak u karijeri

14.06.2021

10:35 >> 16:48

0

Autor: Milan Nastić

Bivši košarkaš smatra da je Nole već sada najbolji sportista svih vremena

Tomašević za 24sedam: Srđan Đoković je najzaslužniji za sve što je uradio Novak u karijeri
Copyright Dejan Tomasevic, Srdjan Djokovic, MN Press

Vrhunski sportisti najbolje mogu da objasne fenomen zvani Novak Đoković.

Jedan od njih je i Dejan Tomašević, koji je za 24sedam smatra da velike zasluge za sve što je uradio prvi reket sveta pripadaju ocu Srđanu Đokoviću.

Pročitajte još

– Evo sada sedim sa prijateljima, koji su inače prijatelji i sa Novakom, i komentarišemo sve što je postigao Đoković. Neverovatno, ono što radi Nole predstavlja nešto što do sada niko nije uradio od sportista. Siguran sam da je za nas, Nole već najbolji teniser sveta svih vremena, bez obzira na to što ima jedan manje osvojeni grend slem u odnosu na Nadala i Federera. Ali u svim ostalim parametrima, on ih je prestigao. Za mene najveće zasluge za sve što je uradio u karijeri, pripadaju ocu Srđanu. On je bio uz njega sve vreme, prolazio i najteže trenutku, ali isto tako mu je ulio pobednički mentalitet, koji je veoma bitan za ostvarivanje vrhunskih rezultata. Đoković je posle to sve podigao na viši nivo – poručio je Tomašević za 24sedam.

Bivši košarkaš priznao je da je sve vreme verovao u pobedu Novaka nad Cicipasom.

– I kad je gubio 2:0, bio sam skoro siguran da će Novak preokrenuti meč u svoju korist. Jednostavno, on dominira i mentalno i fizički, i niko mu ne može ništa. To je pokazao bezbroj puta u svojoj karijeri, a ovo što je uradio na Rolan Garosu predstavlja poštovanje i gotovo sam siguran da će prestići Federera i Nadala po broju osvojenih slemova i tako pokaže da je najbolji sportista svih vremena na svetu, a siguran sam da je on za nas već sada to postigao – zaključio je Tomašević za 24sedam.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike