Novaka je na Vimbldonu bodrila i jedna legenda, evo kako se tu našao: Tata i ja smo njegovi fanovi!

03.07.2024

07:53

0

Autor: A. S.

A možda se uskoro okuša i u novom sportu

Novaka je na Vimbldonu bodrila i jedna legenda, evo kako se tu našao: Tata i ja smo njegovi fanovi!
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Novak Đoković je laganom pobedom nad Vitom Koprivom otvorio ovogodišnji Vimbldon, a njegov trijumf je sa tribina pratio i legendarni Roni O'Saliven.

Najtrofejniji snuker takmičar je imao priliku da na Centralnom terenu u Londonu prati trijumf Đokovića, koji će u narednom kolu igrati sa Džejkobom Firnlijem. Ono što je sigurno obradovalo sve prisutne na tribinama i teniske navijače uopšte, je da u Novakovoj igri nema tragova povrede i operacije koja je izvršena nedavno u Parizu.

Tako su svi i mogli da prate Novakovu sjajnu igru, a nakon trijumfa je otkrio otkud to da je na tribinama bio i čuveni Roni O'Saliven, koji je i ranije isticao koliko se divi Srbinu.

- Ja sam njegov fan! Zbog njega sam počeo da gledam snuker, kao i moj otac Srđan. Samo sam Ronija gledao. Imali smo i interakciju po prvi put i bilo je sjajno. Drago mi je što je došao ovde i nadam se da ćemo odigrati neku partiju snukera. Probao sam, nisam toliko dobar u tome, teško je. Roni je zaista sjajan i voli da se šali - objasnio je Novak.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike