Najpoznatija Novakova navijačica žrtva maltretiranja zbog Srbina! Zabrinuta sam i uplašena! (FOTO)

29.06.2024

09:51

0

Autor: A. S.

Jezivo

Najpoznatija Novakova navijačica žrtva maltretiranja zbog Srbina! Zabrinuta sam i uplašena! (FOTO)
Novak među navijačima, u zagrljaju Žuli - Copyright Profimedia

Novak Đoković oko sebe ima čitavu armiju navijača koji ga prate gde god da igra i kakvi god da su rezultati. Uz njega su dugi niz godina i među njima vlada veliko poštovanje i ljubav.

Jedna od njih je i Žuli, simpatična plavuša koju mnogi smatraju vođom navijača, a ona je na svakom turniru prva pored Đokovićeve porodice, uz njega.

Međutim, Vimbldon koji počinje u ponedeljak će možda proći bez nje. Naime, Žuli Sojer se oglasila na Instagramu i otkrila sa kakvim problemima se suočava.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie Soyer (@ndjokofan)

 

- Toliko toga mi je na srcu da ne znam odakle bih počela. Prvo bih da kažem da ono što ću reći nema veze sa Novakom i njegovom porodicom, njegovim timom i mojim odnosom prema svima njima. Ništa. Prema njima gajim samo ljubav i poštovanje i osećam isto zauzvrat. Ali, ne mogu ni da zakopavam glavu u pesak i pretvaram se da ono što osećam u vezi sa ovim profilom nije tu. Moram da se oslobodim svega toga - napisala je Žuli i oktrila da se susreće sa raznim uvredama i izvesnim maltretiranjem:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julie Soyer (@ndjokofan)

 

- Umorna sam i od ljudi koji se očajnički nadaju da će me naš idol, njegova porodica i tim mrzeti jednog dana i probaće sve da urade da se to desi… Umorna sam i od onih koji mi se uživo ni ne jave, ali kažu: ‘Hej, pomozi mi da upoznam Novaka, završi mi njegov autogram, reket'. Umorna sam i tužna sam. Toliko da više ne uživam u svojim iskustvima, jer sam uvek anksiozna, zabrinuta i uplašena. I moram to da kažem: brinem se za svoje mentalno zdravlje.

Žuli je zbog svega na neko vreme rešila da se povuče sa društvenih mreža.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike