Novak nakon stradanja kolena odmah zvao Ibrahimovića: Hirurg je uz mene, on je kriv! (VIDEO)

29.06.2024

07:54

0

Autor: A. S.

Bitno da je ponovo na terenu

Novak nakon stradanja kolena odmah zvao Ibrahimovića: Hirurg je uz mene, on je kriv! (VIDEO)
Novak Đoković - Copyright Tanjug/John Walton/PA via AP

Najbolji teniser sveta svih vremena, Novak Đoković još jednom je pokazao kakvu snagu poseduje, pa se samo tri nedelje od operacije meniskusa kolena vraća na teren i to na Vimbldon.

Sedmostruki šampion grend slema u Londonu rešen je da nastavi borbu za nove titule i vrati se u formu za Olimpijske igre. Već danima je u Londonu gde trenira i sprema se za početak turnira, a u prvom kolu za rivala će imati Vita Koprivu iz Češke.

U međuvremenu je odradio i nekoliko sparinga, pa potom odigrao i egzibicioni meč sa Danilom Medvedevim, nakon čega je usledilo obraćanje javnosti, pa i objašnjenje odakle mu snage da se vrati tako brzo nakon operacije.

 

 

- Ono što mogu da vam kažem je da sam zaista uživao danas. Igrao sam bez bolova i bio je veliki test biti sa najboljima na svetu. Trenirao sam dobro poslednjih dana. Hteo sam da izađem danas, testiram koleno, pomerim se i saginjem u udarcima. Test je bio uspešan, prošao je veoma dobro - rekao je Đoković nakon duela sa ruskim teniserom i priznao da je doktor sve vreme uz njega:

 

 

- Bile su to veoma intenzivne tri nedelje, naporno sam trenirao da bih imao priliku da budem u Londonu. Moj hirurg je ovde, MVP poslednje tri nedelje, on je kriv, bez njega ne bi bilo moguće biti ovde. Sada želim da idem iz dana u dan i da vidim koliko daleko mogu da idem.

Novak je otkrio da je zbog povrede na Rolan Garosu zvao svoje prijatelje iz sveta sporta i konsultovao se sa njima. Slične probleme imali su i Tejlor Fric, Sten Vavrinka, Lindzi Von i Zlatan Ibrahimović  i svi oni su iz tih problema izašli znatno snažniju, uostalom kao i Novak.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike