Novak napravio haos u Londonu, a Vimbldon još uvek nije ni počeo! (VIDEO)

29.06.2024

07:19

0

Autor: A. S.

Bilo je zabavno

Novak napravio haos u Londonu, a Vimbldon još uvek nije ni počeo! (VIDEO)
Novak sa navijačima uoči početka Vimbldona - Copyright Printscreen/Twitter/@frani2312

Možda i iznenada, ali Novak Đoković će ipak nastupiti na Vimbldonu. Povreda meniskusa i operacija su ga usporile, ali ne i zaustavile, pa se Nole u Londonu sprema za treći grend slem u sezoni.

Trenirao je Đoković ovih dana na travi, spremao se, razmišljao da li da igra i na kraju, nakon nekoliko sparinga sa rivalima iz svetskog vrha, procenio da je spreman.

Na jučerašnjem žrebu je imao sreće, u prvom kolu ide na Vita Koprivu, a Janika Sinera i Karlosa Alkaraza izbegava sve do polufinala. Ali, i već provodi dosta vremena na terenu, što je jako interesantno, s obzirom da turnir nije počao, ali jesu treninzi, a navijači žele da isprate svaki korak najboljeg na svetu ikada.

Tako je nakon sparinga sa Danilom Medvedevim nastao pravi haos pored terena.

Brojni navijači su jedva dočekali da se najbolji teniser ikada pojavi u Londonu, pa su ga opsedali na svakom koraku. Međutim, to Novaku nije bilo opterećujuće, naprotiv, imao je dovoljno vremena i snage da sa svima porazgovara, potpiše autogram i fotografiše se.

 

 

Društvenim mrežama kruže sjajni snimci koji potvrđuju da je ovaj susret bio veoma ugodan za sve prisutne.

Vikali su navijači "Volimo te Novače" i jasno mu stavili do znanja da je na Vimbldonu on sada glavni. A kada je čuo da ga zovu sa druge strane terena, kako bi i sa njima proćaskao, samo je strpljivo rekao: "Sačekajte momenat". Zato je drugačiji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike