Šta će Novaku trener, kad ima Jelenu? Takvu podršku niko nema! (VIDEO)

04.06.2024

07:47

0

Autor: A. S.

Supruga najboljeg tenisera sveta je najvažniji član njegovog tima

Šta će Novaku trener, kad ima Jelenu? Takvu podršku niko nema! (VIDEO)
Jelena i Novak Đoković - Copyright Profimedia

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, nakon Lorenca Musetija, u pet setova je bio bolji i od Fransiska Serundola. Nije bilo lako, ponovo se Novak vraćao sa ivice ponora, povreda je činila probleme, ali je uspeo da se plasira u četvrtfinale.

Mnogo toga se izdešavalo u ovih pet setova, od loše igre, preko pada i medicinske intervencije, do preokreta. Između je usledila i rasprava sa supervizorom, pa zvižduci sa tribina, ali i na kraju ono najvažnije, velika podrška njegovog tima, pre svega supruge Jelene.

Jelena je i na prethodnim turnirima srčano pratila Novakove mečeve, ali na ovogodišnjem Rolan Garosu je mnogo više uključena u sam meč i razgovor sa Novakom tokom igre.

Nakon što je savladao Lorenca Musetija, Novak je o tome govorio na konferenciji za medije i našalio se da je ona njegov novi-stari psiholog, a kamere su zabeležile i njihovu komunikaciju na meču sa Argentincem.

U petom setu, dok je servirao za potvrdu brejka, nešto je Novaka na trenutak izbacilo iz koloseka, pa se okrenuo ka svom boksu kako bi na trenutak porazgovarao i pronašao mir. Jelena je nešto uporno govorila i očigledno uspela da ga vrati u pravi ritam, s obzirom da je Novak nakon toga upisao pobedu.

 

 

Snimak je oduševio navijače na društvenim mrežama, a mnogima je poslužio i za šalu, pa su se nizali razni komentari.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike