Nadal nije video Novaka: Normalno je da su zainteresovani da vide šta će se desiti, srećan sam

27.05.2024

20:26

0

Autor: A. S.

Rafa se polako oprašta

Nadal nije video Novaka: Normalno je da su zainteresovani da vide šta će se desiti, srećan sam
Rafael Nadal - Copyright Tanjug/AP Photo/Thibault Camus

Rafael Nadal je danas odigrao verovatno poslednji meč na Rolan Garosu. Legendarni Španac je u prvom kolu igrao sa Aleksanderom Zverevim koji je bio siguran sa 3:0, a njegov meč sa tribina pratili su između ostalog Novak Đoković, Karlos Alkaraz i Iga Švjontek.

Rasplakao je Nadal gledaoce nakon meča, a potom je i na konferenciji za medije bio emotivan.

Priznao je Španac da nije znao ko ga sve gleda sa tribina, ali da ga nisu iznenadili gosti.

- Nisam ih video, ali mislim da je to normalno, zar ne? Mislim da je to zadnji put da sam igrao ovde i da znam da Novak poslednji put igra na Vimbldonu ili Australiji i da sam tamo... Mislim, takav tip rivala ili mladih igrača koji su kao Karlos koji su me verovatno gledali na TV više godina života, normalno je da su na neki način zainteresovani da vide šta će se desiti, pogotovo na ovom mestu sa svom tom istorijom iza sebe, zar ne? Da, mislim srećan sam zbog svega što se desilo, znate, jer je to značilo da imam pozitivnu zaostavštinu ovde i pozitivnu zaostavštinu u karijeri. To je to - rekao je iskreni Nadal.

Španac je istakao da nije siguran da li će nastupiti na Vimbldonu, gde je poslednji put igrao 2022. godine.

- Teško da ću igrati na Vimbldonu, ne mogu to da potvrdim, posebno zbog promena, ide trava, pa Olimpijske igre na šljaci. Moram da pričam sa timom, da napravimo analizu. Smatram da ne bi bilo pametno za moje telo da tako nešto uradim. Osećao sam se dobro na terenu, ali ništa ne mogu da potvrdim. Čak i ako se prijavim za Vimbldon, moram da razmislim da li ću da igram - dodao je Španac.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike