Sinera nakon pobede pitali o Novaku, on otkrio o čemu sanja

27.05.2024

15:51

0

Autor: A. S.

Hteli ili ne, na kraju se sve vrti oko Novaka

Sinera nakon pobede pitali o Novaku, on otkrio o čemu sanja
Janik Siner - Copyright Tanjug/AP Photo/Aurelien Morissard

Prednost Novaka Đokovića na ATP listi nakon Rolan Garosa mogla bi da nestane.

Đoković u ovom trenutku ima 9.960 bodova, dok je prvi pratilac Janik Siner sakupio 8.770  i na grend slemu u Parizu može da načini promenu na vrhu. 

Iako je prethodnih dana Siner imao problema sa povredama, u prvom kolu u Parizu je bez većih problema savladao Kristofera Jubenksa, a na konferenciji nakon meča je priznao da ne razmišlja o situaciji na ATP tabeli.

- Ne razmišljam o tome, samo pokušavam da se vratim gde sam bio, da izgradim samopouzdanje. Svaki udarac mi je važan, kao i svi mečevi, samo jedva čekam da se takmičim, bez toga nije zabavno. Znam scenario, ali nije toliko o tome u ovom momentu. Naravno da je san, ali sam opušten. Ako se dogodi, to je sjajno, ako ne, i dalje sam mlad, nadam se da ću doći do te tačke. Radujem se što ću ponovo na teren - rekao je Italijan i priznao da je opušten:

- Radio sam mnogo da bih se vratio. Teniski mogu još da popravim igru, iz dana u dan ću to raditi, pokušaču da dođem do boljeg ritma na treninzima, sada sam potpuno opušten. Srećan sam, nije bilo lako.

Predstavnike medija je zanimalo i da li je potpuno spreman za najveći turnir na šljaci u sezoni.

- Rekao sam da ću prvi meč igrati samo ako sam spreman 100%, deluje okej, generalno sam spreman, ali nije forma tu gde treba da bude. Bio sam dugo bez treninga, malo sam u glavi imao problema sa tim. Danas je bio dobar dan za mene i videćemo šta ću uraditi u sledećoj rundi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike