Novak uslikan sa najvećim rivalom i lepoticom, pa rečima o Nadalu oduševio planetu! (FOTO)

23.04.2024

11:53

0

Autor: A. S.

Malo ko to može

Novak uslikan sa najvećim rivalom i lepoticom, pa rečima o Nadalu oduševio planetu! (FOTO)
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Najbolji sportisti sveta sinoć su u Madridu boravili na dodeli Laureus nagrada, a peto priznanje za najboljeg sportistu planete pripalo je Novaku Đoković.

Pored Novaka, bila su i mnoga svetska imena poput Rafaela Nadala, Džuda Belingema i Lindzi Von, a nakon gala ceremonije, procurila je fotografija velikih rivala.

Dugo su Novak i Nadal vodili velike bitke na terenima, pa se o njima redovno govori kao o velikim rivalim, a na fotografijama koje su obelodanjene, vide se dvojica asova sa velikim osmehom.

 

 

- Mnogo ga poštujem, dobra je osoba i legenda našeg sporta. On je moj najvažniji rival svih vremena. Nadam se da ću bar još jednom igrati protiv njega. U ovom trenutku ne mogu nikakvu prognozu, ali neverovatno je šta je sve uradio u svojoj karijeri, kao sportista ali i sa svojom suprugom i fondacijom jer je inspirisao mnogo mladih širom sveta - istakao je Đoković na ceremoniji i a potom se dotakao i Karlosa Alkaraza, koga je takođe sreo u Madridu:

 

 

- Sjajno je što imamo Alkarasa i Sinera koji prave velike stvari u svojim godinama. Veoma brzo napreduju i želim im sve najbolje - zaključio je najbolji sportista sveta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike