Španska fudbalerka šarmirala Novaka, pa izvukla ekskluzivu! Poznato koji je sledeći turnir na kome ćemo ga gledati! (VIDEO)

23.04.2024

08:51

0

Autor: A. S.

Nije se libio da prizna

Španska fudbalerka šarmirala Novaka, pa izvukla ekskluzivu! Poznato koji je sledeći turnir na kome ćemo ga gledati! (VIDEO)
Aitana i Novak - Copyright printscreen/twitter/novakdjokerfans

Najbolji teniser planete Novak Đoković sinoć je po peti put u karijeri dobio priznanje za najboljeg sportistu planete, a nagradu je u žestokoj konkurenciji primio u Madridu.

Novak je, inače, ove nedelje trebalo da učestvuje na masters turniru u glavnom gradu Španije, ali je u poslednjem trenutku rešio da se odmori i fokusira na pripreme za ono što sledi, a to je Rolan Garos, pa potom Vimbldon i Olimpijske igre.

Jasno je da su se prioriteti promenili, naročito u sezoni u kojoj drži prvo mesto na tabeli, uprkos tome što nije osvojio nijedan trofej, ali je u Madrid ipak morao da ode kako bi primio nagradu, a boravak je iskoristio i za posetu "Santjago Bernabeu", pa je gledao i El klasiko.

A što se gala večeri u Madridu tiče, gde je u neverovatnoj konkurenciji uzeo Laureus priznanje, Novak je otkrio i gde ćemo ga sledeći put gledati.

Prilikom dodele nagrada, Novak je sreo špansku fudbalerku Aitanu Bonmati, koja je iskoristila sav svoj šarm i radoznalost da tokom prijatnog ćaskanja iz Đokovića izvuče što više informacija, pa je između ostalog pitala i koji je sledeći turnir na kome će igrati.

 

 

Novak se nije libio, glasno je rekao "Rim", što se moglo čuti na snimcima kamera koje su ih okružile.

Masters u Rimu je jedan od Novakovih dražih i uspešnijih turnira, a ove godine će se igrati od 6. do 19. maja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike